Gradski odbor SNS Kragujevac najoštrije osuđuje primitivno ponašanje opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srbije - iKragujevac


Politika
Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom GO Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje primitivno ponašanje opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Konstitutivna sednica skupštine je sednica na kojoj u svečanom tonu narodni poslanici, koje su izabrali građani, polažu zakletvu da će postupati u skladu sa Ustavom i braniti interese svoje države i naroda.

Nasuprot tome opozicija na čelu sa Draganom Đilasom u najvišem zakonodavnom telu naše države demonstrirala je neprimereno nasilničko i primitivno ponašanje pokušavajući da ometa konstituisanje skupštine i osporavajući izbornu volju naroda.

Dragan Đilas, lider koalicije "Srbija protiv nasilja" je otišao i korak dalje pa je poslanicima sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" upućivao psovke i uvede i demonstrirao kako bi to Srbija funkcionisala i izgledala da se ne daj Bože on nađe na njenom čelu.

Naspram najboljeg matematičara sveta profesora Stojana Radenovića, koji je kao najstariji poslanik predsedavao današnjim zasedanjem, čuli su se zvižduci, pištaljke, psovke i uvrede Đilasove plaćeničke skupine, pa je potpuno jasno zašto ih narod ne želi i to im je pokazao na demokratskim izborima.

Ponašanje Đilasovaca u skupštini prepisano je od njihovog partnera Kurtija, a jedan je u nizu pokušaja da opravdaju investicije koje njihovi mentori ulažu u njih ne bi li svi zajedno srušili Aleksandra Vučića i Srbiju vratili na dno, na kom je on zatekao i sa koga je podigao. 

Gradski odbor SNS Kragujevac zgrožen nad današnjim događajem poručuje da je Srbija pravno uređena država i da će se kao i do sada poštovati Ustav, zakoni, svi principi demokratije i izborne volje građana bez obzira na očajničke i neuspešne pokušaje  opozicije  da najviše zakonodavno telo u državi ,Narodnu skupštinu, izvrnu ruglu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu