SNS Kragujevac: Gnusne laži i uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića - iKragujevac


Politika
Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom GO Nikolom Dašićem smatra nedopustivim emitovanje filma na tajkunskim Šolakovim, koji je ništa drugo do gnusne laži i uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice. Ta medijska najbestijalnija propaganda razlikuje se od one koja je emitovana u prošloj predizbornoj kampanji samo po broju najogavnijih laži na račun Aleksandra Vučića. U prikazanom filmu broj laži i izmišljotina je desetostruko uvećan i takav medijski sadržaj opozicija plasira umesto bilo kakvog plana i programa.


Umesto programa za unapređenje Srbije Đilasova klika, kojoj je raširenih ruku prišao i lažni patriota Miloš Jovanović, snima emisije i finansira goste koji govore najveće laži o predsedniku Srbije, sa istih onih računa sa koji su svi zajedno plaćeni da sruše Aleksandra Vučića i Srbiju oslabe i bace na kolena. Znaju mentori Dragana Đilasa i njegove antisrpske koalicije da će samo Srbija bez Aleksandra Vučića priznati nezavisnost Kosova i Metohije i uvesti sankcije Rusiji.

Svesna činjenice da građani sa oduševljenjem podržavaju politiku Srpske napredne stranke i listu ALEKSANDAR VUČIĆ-Srbija ne sme da stane, opozicija se služi najnižim udarcima tako što pokušava da povredi oca, majku i najuže članove porodice Aleksandra Vučića. To je sraman način početka njihove kampanje i govori građanima da oni neće birati sredstva ne bi li se dodvorili stranim centrima moći i dokopali vlasti.
Građani će im na izborima 17.decembra pokazati mesto davanjem svojih glasova i punom podrškom listi ALEKSANDAR VUČIĆ- Srbija ne sme da stane.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu