KOJI POLITIČAR U KRAGUJEVCU IMA NAJVIŠE LAJKOVA? Pogledajte ko je Kragujevčanima najomiljeniji ... - iKragujevac


Politika

Još najmanje tri meseca je ostalo do opštih izbora 2016. godine, a predizborna kampanja sve se više zahuktava.

Naši političari su odavno prisutni na društvenim mrežama a mi Vam danas otkrivamo ko od njih ima najviše lajkova a ko nema uopšte.

Mnogi političari u Kragujevcu imaju svoje lične facebook ili twitter naloge a neki od njih su i veoma aktivni na istim, ali samo dva lidera političkih organizacija imaju svoje fan strane.

Radomir Nikolić, gradonačelnik Kragujevca na ubedljivo prvom mestu sa 12.493 lajka a što nas je posebno iznenadilo, pored velikog broja lajkova njegove strane, je to što je fan strana verifikovana od strane Facebook kompanije. Verifikovani nalozi su korisno sredstvo u borbi protiv prevara u kojima se koriste tehnike društvenog inženjeringa. Poznatim korisnicima Twitter-a već dugo je na raspolaganju ova mogućnost.

GRADSKO VEĆE: 10 MILIONA ZA ZAPOČINJANJE SOPSTVENOG BIZNISA!

Poznatim ličnostima verifikovani nalozi omogućavaju da razdvoje oficijalne profile i fan stranice od onih koje otvaraju fanovi, ali i garantuju autentičnost vesti i objava na Facebook-u. 

RADOMIR NIKOLIĆ: I GRAD ĆE POMOĆI “ZASTAVINOJ AMBULANTI” DA STANE NA NOGE!

Na drugom mestu se nalazi Veroljub Stevanović, sa 2352 lajka. 

Sa tim se i naša lista završava, jer drugi političari svoju prisutnost na društvevnim mrežama ostvaruju ili preko svojih ličnih profila ili oficijalnih strana svojih stranaka.

Da li je ovo znak da će takva biti i konstalacija snaga na predstojećim izborima, ostaje nam da vidimo?

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu