Pokret snaga Srbije: Gradsko rukovodstvo pokazuje odgovornost i temeljnost - iKragujevac


Politika

GO Pokret snaga Srbije je danas održao konferenciju za novinare. Na konferenciji je istaknuto da je gradsko rukovodstvo u proteklom periodu pokazalo znatnu odgovornost, kao i da Kragujevac polako, ali sigurno staje na zdrave noge. 

Saopštenje prenosimo u celosti:

      "Pokret snaga Srbije, ovim putem, želi da ukaže na činjenicu da je aktuelno gradsko rukovodstvo, za ovih nekoliko meseci, pokazalo ogromnu odgovornost.

        Posle deblokade računa grada, rešen je još jedan od prioritetnih problema – izmirene su sve zaostale plate kod indirektnih i direktnih korisnika. 

     Javni gradski prevoz koji je bio u potpunom kolapsu je normalizovan, što je rezultat dogovora gradonačelnika Radomira Nikolića sa kompanijom NIS o nastavku isporuke goriva “Lasti”, sa kojom je lokalna samouprava postigla i dogovor o reprogramu duga. Takođe, problem snabdevanja gorivom rešen je i u drugom preduzeću, koje se bavi prevozom “Vulović transportu“, pa javni prevoz, koji je bio dugogodišnji problem, sada dobro funkcioniše.  

         Grad sa skoro 200 000 stanovnika konačno se redovno čisti. Višegodišnji problem koji su imali radnici “Čistoće”, je saniran.
      Pokret snaga Srbije želi da istakne da gradsko rukovodstvo veoma odgovorno i temeljno pristupa svakom problemu, i čini sve da napravi preokret u politici grada, koja je do nedavno vođena, kako bi Kragujevac  stao na zdrave noge."
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu