Velika noć filmova i Blockbuster night u Cineplexx BIG Kragujevac! - iKragujevac


Kultura

Ljubitelje filma širom Kragujevca očekuje uzbudljiva sedmica u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu! Uz pet premijernih filmova na repertoaru, bioskop je pripremio i posebno Blockbuster night događaj.

Premijerne filmove:

  • 48 sati i 1 minut: Ovaj srpsko-američki film prati dramatičnu priču Aleksandre, majke kojoj je oteta petogodišnja ćerka. Suočena sa neefikasnošću policije, ona kreće u očajničku potragu za svojom kćerkom.

  • Baba Jaga: Za ljubitelje fantastike stiže "Baba Jaga", priča o veštici Jagi koja mora da se obračuna sa zlom čarobnicom kako bi povratila ukradenu Knjigu čarolija.

  • Baghed: Glas mrtvih: U ovom trileru, mlada žena nasleđuje propali pub koji skriva mračnu tajnu - stvorenje koje omogućava razgovor sa mrtvima.

  • Čelična kandža: Istinita priča o braći Von Erik, profesionalnim rvačima koji su se osamdesetih godina borili za slavu u ringu.

  • Uspavani psi: Bivši detektiv sa Alchajmerovom bolešću vraća se na slučaj iz prošlosti kako bi dokazao nevinost osuđenog čoveka.

Blockbuster night:

U sredu, 27. marta, bioskop organizuje Blockbuster night povodom filma "Godzilla x Kong: Novo carstvo". Posetioce očekuje piće dobrodošlice i pokloni iznenađenja!

Ne propustite uzbudljivu sedmicu u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu