Premijera „Pedeset nijansi – Mračnije” 8. februara - iKragujevac


Kultura

Srpska premijera filma „Pedeset nijansi – Mračnije” biće održana 8. februara od 19.30 časova u bioskopu „Sinepleks” u Kragujevcu.

Prema sinopsisu, kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mnogi iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučni u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Glavne junake filma, kao i u prvom delu „Pedeset nijansi – siva” tumače Džejmi Dornan i Dakota Džonson. U nastavku ove erotsko-romantične trilogije ponovo se pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, zatim Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, i Maks Martini, kojima se prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

„Pedeset nijansi – Mračnije” režirao je Džejms Foli, jedan od reditelja popularne TV serije „Kuća od karata”, a jedna od producentkinja je i E. L. Džejms, autorka istoimenih bestseler romana.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu