DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUN: Bik uživa okružen prijateljima, a konflikti sa partnerom očekuju Škorpiju i Raka - iKragujevac


Dnevni horoskop

Ovan
Ljubav: Partner testira Vaše strpljenje, ali Vi još uvek niste spremni da odgovorite novi izazov ili da idete do granice izdržljivosti.
Posao: Novi nesporazumi mogu da prerastu u neprijatnu situaciju, važno je da zaštitite svoje poslovno-finansijske interese.
Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

Bik
Ljubav: Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe.
Posao: Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Pokažite odlučnost i odgovornost.
Zdravlje: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav: Prenesite svoju inspiraciju i dobro raspoloženje na voljenu osobu. Slobodno prihvatite igru zavođenja u nečijem društvu.
Posao: Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh i uvažavanje među saradnicima.
Zdravlje: Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i svojih osećanja.

Rak
Ljubav: Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice.
Posao: Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima.
Zdravlje: Poštedite sebe od svih nepotrebnih uzbuđenja.

Lav
Ljubav: Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite reči izvinjenja. Pokažite više saosećajnosti.
Posao: Neko ne obraća pažnju na Vaše komentare. Budite promišljeni, svoje energiju usmerite prema korisnim ciljevima.
Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Devica
Ljubav: Ukoliko ne poznajete nečije namere, budite diskretni i suzdržani. Prećutite neke detalje iz svog života.
Posao: Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom i da se ne uplićete u raspravu sa saradnicima.
Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

Vaga
Ljubav: Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
Posao: Novi poslovni događaji unose laganu pometnju. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.
Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Škorpion
Ljubav: Izbegavanje istine Vas navodi na pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu.
Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh.
Zdravlje: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije koje Vas iscrpljuju.

Strelac
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne odstupate od svojih zacrtanih ciljeva. Razmislite, velika upornost može imati i loše posledice.
Posao: Ponekad nemate dovoljno strpljenja da odgovarate na različita pitanja ili da ispunjavate brojne zahteve.
Zdravlje: Budite umereniji u svemu, opterećujete se velikim ambicijama.

Jarac
Ljubav: Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje, deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak.
Posao: Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Oslonite se na svoju pamet i sposobnosti.
Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, prijaće Vam relaksacija.

Vodolija
Ljubav: Partner ne želi da Vam poveri svoje tajne namere, ali Vi ne odustajete. Odbijanje Vas dodatno podstiče na akciju.
Posao: Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspešnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek.
Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu relaksaciju, opustite se.

Ribe
Ljubav: Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.
Posao: Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.
Zdravlje: Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu