OBAVEŠTENJE: Bez struje sutra ostaju ove ulice! - iKragujevac


Info

Najava isključenja električne energije za sutra

Zbog godišnjeg remonta TS 10/0,4kV u vremenu od 10:00 do 13:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Blaže Hadživukovića, Brionska, Milovana Dragića, Miodraga Simovića, Plitvička i Ružice Vasikić

Zbog radova na mreži u vremenu od 09:00 do 10:30 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u jednom delu ulice Dr. Zorana Đinđića br. 6 i 8, i jedan deo Kumanovske. 

Zbog radova na mreži u vremenu od 10:00 do 13:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Labska. 

Zbog radova na mreži u vremenu od 11:00 do 12:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulicama Baba Maričina, Bare, Batalakina, Beogradski put, Drinčićeva, Gračanička, Internacionalnih brigada, Ive Senjanina, Jaše Tomića, Jevrema Obrenovića, Jovana Vukomanovića, Julijane Ćatić, Lokrumska, Lomina, Lomonosova, Pere Todorovića, Petrovac, Petrovac Vikend naselje, Polje, Poštanska, Reka, Remarkova, Šandora Petefija, Sentadrejska i Vase Čubrilovića.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu