Nikola Rokvić obilazi manastire u Jerusalimu: Nakon očeve smrti mir pronašao u religiji - iKragujevac


Zabava

Pevač Nikola Rokvić poslednjih godina potpuno se okrenuo religiji i posvetio duhovnosti te često obilazi manastire i crkve zbog čega je sada i otputovao u Jerusalim.

On je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju iz Izraela i pokazao da uživa u lepotama ove zemlje, ali i u verskim znamenitostima. – Sveta zemlja! Manastir Svetog Save Osvećenog i manastir Svetog Teodosija! Reči su male da opišu radost i ljubav! – napisao je pevač uz svoju fotografiju na Instagramu.

– Neka je Gospod na tvom putu, slava Bogu, Divno! Hvala što nam prenosiš delić radosti kroz fotografije, slava Bogu za sve! – samo su neki od komentara ispod pevačevih objava. Podsetimo, kada je Marinko Rokvić preminuo nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, njegova supruga, sinovi i snaje gledali su da što više vremena provode zajedno u krugu porodice, ali nakon sahrane popularnog pevača, Nikola je otišao u Manastir Staro Hopovo gde je potražio mir i utočište za tugu. On je na svom Instagramu objavio fotografiju i iz Manastira Visoki Dečani, a ostaje da vidimo koja je sledeća destinacija koju pevač planira da obiđe nakon povratka iz Izraela.

Mario Badjuk

Instagram foto

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu