Najlepše Božićne SMS čestitke - iKragujevac


Zabava

Nedostatak slobodnog vremena doveo je do toga da se Božić sve češće čestita slanjem poruka preko mobilnog telefona.

 

Božić je radosni praznik koji dočekujemo i proslavljamo sa najdražima. Svakako, to je i vreme čestitanja kome se u davna vremena pridavao i magijski karakter, jer se božićnim čestitkama i željama prizivao opšti boljitak. Rukom pisane čestitke su zamenile SMS poruke.

Dobri dome SRECAN BOZIC u vekove zdravi bili, s’badnjakom se veselili, nek vas sreca zdravlju vodi, MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI…

Neka ti od Božičnog dana sve krene na bolje, da imas za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najlepši san, želim ti sve najlepše za Božični dan…

Badnjaci ti sretni novi, Bog neka te blagoslovi, nek’ ti srećom dom zablista, jer slaviš rođenje Isusa Hrista. Srecan Božić!

Dobro jutro s milim Bogom, Andjeo je jutros s tobom. Bozicno ti jutro sretno sve neka je bericetno. Bozja ruka nek vas vodi, SRECAN BOZIC I HRISTOS SE RODI

Sreća, ljubav, zdravlje i veselje... to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim ti ja

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!

Dok zadnji badnjak gori slusaj srce sto ti zbori: Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate celoga zivota.

Anđeli će čuvati noćas tvoj mir, Hristos će preuzeti sve tvoje boli, sv Vasilije da te čuva a moje srce da te voli.

Sta da ti pozelim sto niko pozeleo nije.Badnje vece je sveto,srcu najmilije.Rodio se Isus da nas izbavi iz grehe i nek ti duh sveti useli u srce da otera tugu i podari srece,puno lepih snova i pahulje bele.Srecan Bozic!

Da ostvariš svaki san pomogo ti badnji dan. Da u kući novac teče, pomoglo ti badnje veče. Nek se sreća s zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI

Neka ti od Božičnog dana sve krene na bolje,da imas za sve snage i volje,da ljubav ti bude kao najljepši san,želim ti sve najljepše za Božični dan.

Danas oprosti duznima,daj poljubac bliznjima,pomozi tuznima….u ponoc pogledaj nebo videces zvezdu sto hodi i reci tiho HRISTOS SE RODI

U dalekom gradu u zimskoj noći, Isus spasitelj otvori oči. Od radosti i sreće anđeli zapališe sveće, a jedan od njih reče - Srecan Božić i mnogo sreće!

Na Svetom drvetu tri lista stoje Radost Sreca i Ljubav oni broje pusti neka te to kroz zivot vodi .MIR BOZJI HRISTOS SE RODI.

Dogoreva Badnjak sveti i polako vatrom tinja,puno zdravlja i srece zelim tebi i tvojima. Nek vas Bog stazom srece vodi-SRECAN BOZIC,VAISTINU SE HRISTOS RODI!

Bog veliki i svi sveci,i svi dani i meseci i godine sto dolaze, neka vasu kucu paze!Ovo je od srca zelja, slavi HRISTA SPASITELJA! MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI!!

Dobri dome Bozic stize, dragom Bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom cveta, da krst casni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Kad badnjake unesete , nek Vas svaka sreća sretne, sretala Vas milost Boga i u kući svakog tvoga, želje sreću i Vaš san doneo Vam badnji dan.

Neka Gospod sa nebesa kupi tebi Mercedesa, a po želji dobrog Hrista neka bude Dizel 300, jer mečka je uvek u modi, mir Božiji Hristos se rodi!

Zvezdano nebo noćas blista i svi slavimo Isusa Hrista, na nebu sjajni mesec se zlati, Božji blagoslov neka Vas prati! S-R-E-T-A-N B-O-Ž-I-Ć!

Šta da ti poželim što niko poželeo nije. Badnje veče je sveto, srcu najmilije. Rodio se Isus da nas izbavi iz greha i nek ti duh sveti useli u srce da otera tugu i podari sreće, puno lepih snova i pahulje bele. Sretan Božić!

Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće nek celoj porodici donese Badnje veče!

Badnjak se loži, vatra plamti, zdravlje i sreća neka vas prati, i neka vam novo sutra bude radost Badnjeg jutra i sretan vam Božić sutra. Mir Božji – Hristos se rodi.

Dobro jutro kućo stara, evo sedmog januara, pod nogama škripi slama, stig’o Božić, blago nama. Da vaš blagoslov svuda vodi, mir Božji Hristos se rodi.

Kad anđeli upale božićnu sveću to ti ja želim ljubav, a kad hiljadu zvezda započnu pir, to ti ja želim ljubav i mir. Sretan Božić želi vam ja!

Nek HRISTOVO sveto drvo podari ti srecu prvo i nek tamjan zamirise nek veseljem kuca dise, nek vam srecom dom zablista za rodjendan BOGA HRISTA!

Na Svetom drvetu tri lista stoje Radost Sreca i Ljubav oni broje pusti neka te to kroz zivot vodi. MIR BOZJI HRISTOS SE RODI.

Marija je spasitelja rodila, Bozija je ruka vodila. Za vase zdravlje radost i srecu tiho se molim uz svecu. Andjeo uvek nek vas vodi, VAISTINA SE RODI

Dogoreva Badnjak sveti i polako vatrom tinja,puno zdravlja i srece zelim tebi i tvojima. Nek vas Bog stazom srece vodi-SRECAN BOZIC, VAISTINU SE HRISTOS RODI!

Kad ponocna zvona zazvone, Isus se rodi u domu tvome. Neka vam mudrost, zdravlje i sreca, od Bozica ovog bude jos veca. Mir Bozji, Hristos se rodi!

Bog veliki i svi sveci, i svi dani i meseci i godine sto dolaze, neka vasu kucu paze! Ovo je od srca zelja, slavi HRISTA SPASITELJA! MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI!!

Tebi se Boze sada molim za sve one koje volim! Ispuni im svaku zelju, neka zive u veselju, nek im svaki bude dan kao Bozic radostan! MIR BOZIJI I HRISTOS SE RODI!

Neka danasnji Badnji dan vama bude radostan... Nek vam Bozic vrata zlati, neka vas sreca prati... Andjeo srece neka vas vodi... Mir Bozji, Hristos se rodi!

Neka Tisina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju,radost u zivotu i ljubav za one s kojima zivis!Od srca MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI!

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!!!

Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek' ispune ti se sve želje, tugu nek' otjera veselje...

Kada andjeli upale Bozicnu svijecu,to ti ja zelim zdravje i srecu. Tisucu zvijezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir!!! SRETAN BOZIC!!!!

Dobri dome Bozic stize, dragom Bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom cveta, da krst casni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Danas oprosti duznima, daj poljubac bliznjima, pomozi tuznima…. u ponoc pogledaj nebo videces zvezdu sto hodi i reci tiho HRISTOS SE RODI

Dobro jutro s milim Bogom, Andjeo je jutros s tobom. BOzicno ti jutro sretno sve neka je bericetno. Bozja ruka nek vas vodi, SRECAN BOZIC I HRISTOS SE RODI

Nek HRISTOVO sveto drvo podari Vas srecom prvo i nek tamjan zamirise, nek veseljem kuca dise, nek vam srecom dom zablista za rodjendan BOGA HRISTA.HRISTOS SE RODI

Anđeli će čuvati noćas tvoj mir, Hristos će preuzeti sve tvoje boli, sv Vasilije da te čuva a moje srce da te voli.

Da ostvariš svaki san pomogo ti badnji dan. Da u kući novac teče, pomoglo ti badnje veče. Nek se sreća s zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI

Stigo Božić, stigli dani sveti, da se bogat siromaha seti, da obiđe zdrav bolesnoga, da veseo teši žalosnoga, da se sretnik s nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži, zavađeni svi da se pomire i da ljubav Božiju svetom šire, da dostojno dočekamo Hrista i njegovi budemo zaista! Hristos Se Rodi!

Dobro jutro s'milim Bogom, Anđeo je justros s'tobom. Božićno tu jutro sretno, sve neka je berićetno. Božja ruka nek te vodi, sretan Božić i Hristos se rodi!

Bog veliki i svi sveci svi dani i meseci i godine što dolaze neka vašu kuću paze. Ovo je od srca želja, slavi Hrista Spasitelja ! Hristos se rodi!

Nek ti od Božićnog dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najlepši san, želim ti sve najbolje za BOŽIĆNI DAN.

Dobro jutro kućo stara evo 7. Januara! Pod nogama prsti slama, stigo Božić, blago nama. Nek Vas Božja svetost vodi, Mir Božiji, Hristos se Rodi...

Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja korake njegove! Kud god kreneš ti i sve koje voliš i sve što učiniš nek ti bude blagosloveno. Hristos se rodi!

Božija milost nek vas prati, nek se dobro dobrim vrati, ovo vam je moja želja Slavi Hrista Spasitelja. Gospod neka vas svuda vodi srećan Vam Božić Hristos Se Rodi!

Dobro zdravlje, mir u duši, radost u mislima, mladost u srcu, uspeh u radu, puno sreće, blaga mnoga i od ljudi i od Boga. Hristos se Rodi! Srećan Božić

Da vas andjeo kroz zivot vodi "MIR BOZIJI HRISTO SE RODI".
Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja koracima njegovim! Sve što učiniš i kud god da kreneš ti, nek ti bude blagoslovljeno. Želim ti srećan Božić.

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima. Hristos se rodi!

Neka tišina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju, radost u životu i ljubav za one s kojima živiš! Od srca ti želim mir Božji. Hristos se rodi!

Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja koracima njegovim! Sve što učiniš i kud god da kreneš ti, nek ti bude blagoslovljeno. Želim ti srećan Božić.

Nek vam srebrni zraci božićnog jutra pod badnjakom osvetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi... Hristos se rodi!

Dobri dome, Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom cveta, da krst časni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Malo kada čovekovo biće oseti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao u smiraj Badnje večeri. Nek te takva osećanja greju celog života.

Danas oprosti dužnima, daj poljubac bližnjima, pomozi tužnima, a u ponoć pogledaj nebo - videćeš zvezdu što hodi i reci tiho Hristos se rodi!

Evo pada tiha božićna noć, samo javi kad ćeš doći, da oprostimo sve jedno drugome, jer sve što želim to si ti, a dok Badnje veče prolazi, samo pozovi, dolazim.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu