Pronađite se (10 tipova Facebook profilnih slika) - iKragujevac


Zabava

Facebook profilne slike predstavljaju vas i vašu ličnost. Putem njih, vi želite preneti masi pojedine detalje o vama kao da li ste zabavni, zanimljivi, vaše telente i mnoge druge stvari. Poprilično je predvidivo i lako za pročitati “između redova” gledajući samo vašu profilnu sliku, što vam se možda i neće svideti.

1. Hej, mi se volimoo
Nedavno se verila? Udala? Zaslepljena ljubavlju? Ovo je prelako primetiti. To je fotografija zagrljenog para sa devojčinom levom rukom na ramenu muškarca, koja samo što ne progovori. On je moj!

2. Pogledaj moju bebu, pogledajj!
Dobili ste potomke. To nam je prezanimljivo i presrećni smo, kao i 1000 drugih vaših "bliskih" prijatelja.

3. Avanturista
Već si proveo dve nedelje na nekoj od planina dok mi ne smemo izaći napolje od zime.

4. Kućni ljubimac
Sasvim sigurno da volite vašeg ljubimca više nego sve na svetu, a posebno zbog toga što ste to vi, barem kako vaša profilna slika kaže.

5. Ja i Snoop Dog
Ove profilne slike govore o vama kao o nekome ko želi biti viđen i poznat, ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što se slikali sa nekim poznatim.

6. Sebičnjak
Napućene usne, ogledalo i Ajfon. “Niko ne može da me ima, jer takva sam opasna…bla bla bla” – u opisu.

7. Umetnik
O pa vi ste pisac, likovni umetnik? Živite boemski? Verovatno, sudeći prema vašoj profilnoj slici za koju kažete da je umetnost.

8. Druže Tito mi ti se kunemo
Još ako je “Smrt fašizmu, sloboda narodu” opis ove profilne slike, vi ste zagoreli Jugonostalgičar koji pljuje po svemu što danas nema, a nekad je bilo. Za sve njegove probleme je kriv “kapitalizam”, iako je najviše što je učinio da popravi to stanje, anonimno komentarisanje ili piskaranje po raznim web portalima, od kojih se izdvajaju oni sa teorijama zavere.

9. Profesionalna fotografija
Wow odlično izgledaš, šteta što samo 10 tvojih Facebook prijatelja koji te poznaju uživo znaju da nije tako. Ostalih 1000 bliskih sa kojima redovno razmjenjuješ srca u komentare misle kako si neka neotkrivena zvezda.

10. Profesionalac
Šta mislite kako svi ostali znaju da ste fotograf?

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu