JKP Šumadija Kragujevac nastavlja sa redovnim preuzimanjem kabastog otpada - iKragujevac


Vesti

JKP Šumadija Kragujevac obaveštava građane da nastavljaju sa redovnim preuzimanjem kabastog otpada. Podsećamo sugrađane da se ova usluga pruža besplatno, te ih pozivamo da iskoriste ovu mogućnost za efikasno i odgovorno upravljanje otpadom.

Kabasti otpad obuhvata stare nameštaje, stolariju i slične predmete koji ne mogu biti odloženi u standardne kante za smeće. Kako bi olakšali proces, građani se mogu obratiti korisničkom centru na brojeve telefona 064/501-180, 034/501-181 i 060/2341050. Pri tom, korisnici mogu prijaviti vrstu i količinu kabastog otpada koju žele da preuzmu.

JKP Šumadija Kragujevac ističe da je redovnim sakupljanjem kabastog otpada ključno za sprečavanje formiranja divljih deponija. Ova inicijativa ne samo da doprinosi čišćem okruženju i očuvanju životne sredine, već i poboljšava kvalitet života svih građana.

Osim toga, pravilno odlaganje kabastog otpada omogućava efikasnije recikliranje i ponovno korišćenje materijala, što dalje smanjuje negativan uticaj na životnu sredinu.

JKP Šumadija Kragujevac poziva sve sugrađane da se pridruže ovoj inicijativi i da aktivno doprinesu očuvanju čistijeg i zdravijeg okruženja za sve.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu