Najnovija vremenska prognoza za Kragujevac: Pretežno sunčano sa blagim naoblačenjem - iKragujevac


Vesti

Prema poslednjim prognozama, danas možemo očekivati pretežno sunčano vreme na jugu i jugozapadu, dok će se od sredine dana naoblačenje postepeno proširiti i na ostale delove zemlje. Srećom, ne očekuju se padavine, pa možemo slobodno planirati aktivnosti na otvorenom.

Vetar će biti slab do umeren, menjajući svoj pravac tokom dana, što može doneti blagu promenu u atmosferi, ali ništa što bi trebalo da nas zabrine.

Jutarnje temperature kretaće se u rasponu od 3 do 10 stepeni Celzijusa, dok će najviše dnevne temperature dostizati između 19 i 23 stepena. Dakle, savetujemo vam da budete pripremljeni na blage temperaturne oscilacije tokom dana.

Što se tiče Kragujevca specifično, danas će biti promenljivo vreme sa temperaturom koja će se kretati oko 20 stepeni Celzijusa. Ovo je idealno vreme za šetnju gradom ili uživanje u prirodi, uz mogućnost da se sunčane pauze iskoriste za kafu na terasi ili piknik u parku.

S obzirom na sve navedeno, izgleda da nas čeka prijatan dan u Kragujevcu i okolini. Bez obzira na vremenske uslove, nadamo se da ćete uživati u danu i iskoristiti priliku za neko lepo vreme na otvorenom. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu