Havarijska isključenja vode u Kragujevcu za danas - iKragujevac


Vesti

Građani Kragujevca će se suočiti sa planiranim isključenjima vode zbog neophodnih radova na održavanju i popravkama vodovodne mreže. Ova isključenja su deo redovnog održavanja i unapređenja infrastrukture, ali mogu izazvati privremene neprijatnosti za stanovništvo.

Prema informacijama dobijenim od Javnog vodovoda i kanalizacije Kragujevac, evo planiranih isključenja vode za danas:

  1. Vučkovica, ulica Vučkovica bb: Isključenje će trajati od 08:00 do 11:00 časova radi popravke ulične linije.

  2. Šumarice, ulica Gornjomilanovačka: Isključenje je planirano od 08:00 do 14:00 časova zbog popravke ulične linije.

  3. Batočina, ulica Kneza Miloša: Isključenje vode je predviđeno od 08:00 do 14:00 časova radi popravke zatvarača.

  4. Stanovo, ulica Branka Ćopića: Građani ovog dela grada će biti bez vode od 08:00 do 19:00 časova zbog izrade novih priključaka.

Građani se mole da obrate pažnju na ove planirane prekide u vodosnabdevanju i da preduzmu neophodne korake kako bi se adekvatno pripremili za period bez vode. Preporučuje se da se obezbede rezerve vode za piće i osnovne potrebe tokom ovog vremena.

Važno je napomenuti da planirana isključenja podležu promenama usled nepredvidivih komplikacija tokom izvođenja radova i mogu se javiti dodatne havarije koje zahtevaju hitnu intervenciju.

Javni vodovod i kanalizacija Kragujevac izražava zahvalnost građanima na razumevanju i strpljenju tokom ovih radova koji su od vitalnog značaja za održavanje funkcionalnosti vodovodne mreže.

Za dodatne informacije i eventualne promene u planu isključenja, građani se mogu obratiti Javnom vodovodu i kanalizaciji Kragujevac.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu