Gradonačelnik Kragujevca otvara svoja vrata građanima: Otvoreni prijem za dijalog i sugestije - iKragujevac


Vesti

Gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić, zajedno sa svojim saradnicima, najavljuje otvoreni prijem za građane koji će se održati u sredu, 27. marta, s početkom u 16:00 sati. Ova inicijativa omogućuje građanima direktnu interakciju sa lokalnim liderom, pružajući im priliku da iznesu svoje probleme, predloge ili sugestije bez prethodnog zakazivanja.

Otvoreni prijem predstavlja važan korak u stvaranju otvorenije i transparentnije lokalne uprave, te u osnaživanju građana da aktivno učestvuju u kreiranju politika i rešavanju zajedničkih pitanja. Građani će imati priliku da razgovaraju licem u lice sa gradonačelnikom i njegovim timom, što omogućava direktnu komunikaciju i brže pronalaženje rešenja.

Ovaj događaj posebno je značajan jer naglašava važnost dijaloga između vlasti i građana u izgradnji zajednice koja se zasniva na potrebama i interesima svih njenih članova. Građani Kragujevca pozvani su da iskoriste ovu priliku i aktivno učestvuju u oblikovanju budućnosti svog grada.

Otvoreni prijem će se održati u prostorijama gradske uprave, a organizatori su već izrazili nadu da će ovo biti prvi u nizu događaja koji će omogućiti kontinuirani dijalog između lokalne uprave i građana. Svi zainteresovani građani pozvani su da se pridruže i doprinesu razvoju svoje zajednice.

Za dodatne informacije i pitanja, građani se mogu obratiti kancelariji gradonačelnika ili posetiti zvaničnu internet stranicu grada Kragujevca. Očekuje se da će ovakvi događaji postati standardna praksa, podstičući aktivno građansko učešće i jačanje demokratskih vrednosti u lokalnoj zajednici.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu