Počelo prijavljivanje za „Đurđevdansko venčanje“ - iKragujevac


Vesti

Gradsko veće grada Kragujevca uputilo je Javni poziv za učešće u manifestaciji „Đurđevdansko venčanje“ koja će biti organizovana 6. maja, u okviru obeležavanja Dana grada.

Prijavljivanje zainteresovanih parova traje do 10. aprila.

Manifestacija „Đurđevdansko venčanje“ pokrenuta je prošle godine, sa ciljem očuvanja tradicionalnih vrednosti, ali i kao svojevrstan doprinos bogatijem kulturnom, turističkom i privrednom sadržaju grada Kragujevca.

U ovoj godini kolektivno venčanje na Đurđevdan biće organizovano za najmanje pet, a najviše 15 parova, koje će putem Javnog poziva odabrati Organizacioni odbor manifestacije.

Otvoren je i javni poziv za sva fizička i pravna lica ili preduzetnike koji se bave privrednim i drugim delatnostima da u skladu sa mogućnostima obezbede poklone i na taj način učine ovu manifestaciju još svečanijom.

Grad Kragujevac će parovima koji se budu venčali na „Đurđevdanskom venčanju“ obezbediti prigodne poklone u vidu vaučera za kupovinu burmi, bidermajera i organizaciju svečanog venčanja sa pratećim sadržajima bez plaćanja taksi, naknada ili drugih troškova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu