Svečano otvoren Sajam venčanja - iKragujevac


Vesti
Na Šumadija sajmu, danas je svečano otvoren Sajam venčanja . Na ovom sajmu svoje usluge i asportiman proizvoda predstavljaju saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri, dekorateri, sve ono što prati jedan od najlepših trenutaka u životu. Sajam venčanja otvorila je Maja Angelovski, član komisije Privremenog organa grada Kragujevca.


Grad Kragujevac je postao prepoznatljiv po velikom broju sajamskih događaja, po kvalitetu izlaganja i sve većem broju posetilaca i izlagača. Sajam venčanja je od posebnog značaja za grad Kragujevac, možda čak i najlepši sajam jer promoviše prave vrednosti, porodicu, odnosno instituciju braka. U prethodnoj godini je u našem gradu sklopljen je veliki broj brakova, na ovogodišnjem sajmu imamo rekordni broj izlagača što ukazuje da naši sugrađani i dalje veruju u instituciju braka – kazala je Angelovski.

Tokom trodnevne manifestacije na Šumadija sajmu, budući mladenci mogu naći sve što im je potrebno na jednom mestu, ili jednostavno naći inspiraciju za svoj poseban dan u životu. Posetioce ovog Sajma očekuju brojna iznenađenja i popusti.

Radno vreme Sajma venčanja 23. i 24. februara je od 10 do 20 časova, a 25. februara od 10 do 18 časova.

Pokrovitelj ovog sajma je Grad Kragujevac.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu