Ljubav je u vazduhu: Sajam venčanja u Kragujevcu počinje od sutra! - iKragujevac


Vesti

Kragujevački parovi i svi budući mladenci iz cele Srbije, pripremite se za nešto posebno! Najveći Sajam venčanja u gradu održava se od 23. do 25. februara, a na njemu vas čeka sve što trebate za san o savršenom svadbenom danu.

Široka ponuda, atraktivni popusti: Šetnjom kroz sajmište otkrićete bogat asortiman venčanica, ukrasa, cveća, cateringa, fotografa, DJ-eva i mnogo toga drugog. Izlagači su spremili posebne sajamske popuste, pa iskoristite priliku da uštedite i ostvarite najbolju moguću ponudu.

Sve na jednom mestu: Nemate vremena ili energije da trčite? Ne brinite! Na Sajmu venčanja sve je dostupno pod krovom, od venčanica savršenih krojeva do detalja dekoracije i usluga za nezaboravnu proslavu.

Rekordni broj izlagača, ekskluzivne ponude: Očekuje vas najveći broj izlagača do sada - 35 vrhunskih kompanija iz cele Srbije, a čak 8 salona nudi venčanice poznatih svetskih brendova. Ovo je jedinstvena prilika da se upoznate sa najnovijim trendovima i otkrijete nešto posebno za svoj poseban dan.

Kada i koliko: Zauzmite mesto u svom kalendaru od 23. do 25. februara. Radno vreme je od 10 do 20 časova, a u nedelju do 18 časova. Ulaznica je svega 200 dinara.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da pripremite svadbu iz snova! Dođite na Sajam venčanja u Kragujevcu i učinite vaš san stvarnošću.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu