STEVOVIĆ: Kragujevac dobio još jedan rekonstruisan teren za male sportove - iKragujevac


Vesti
Još jedno igralište za male sportove na teritoriji MZ Bubanj, Predrag Stevović, član Gradskog veća predao je danas na korišćenje sportistima i rekreativcima. Reč je o terenu iza vrtića Bambi, za čiju rekonstrukciju je iz budžeta izdvojeno 615 hiljada dinara sa PDV-om.



Danas predajemo rekonstruisani otvoreni teren za male sportove sugrađanima na Bubnju i to je samo još jedna od lokacija na kojoj smo posvećeno radili . Igralište je ograđeno rekonstruisanom čeličnom mrežom, postavljene su reparirane košarkaške konstrukcije, table, nove mrežice, teren je označen i očišćen kako bi naša deca, omladina i rekreativci svih uzrasta u potpunosti mogli da ga koriste, rekao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. On je istakao da će se i ubuduće nastaviti sa rekonstrukcijom ali i izgradnjom novih otvorenih terena i igrališta u onim delovima grada gde ih nema a što je od početka mandata i bilo insistiranje gradonačelnika Nikole Dašića.

 

igralistestevovicizjava.jpg



Većina igrališta i terena za male sportove koje smo do sada sredili, decenijama su bila potpuno ruinirana, podsetio je Stevović i istakao da će nastaviti sa tim radovima jer rekonstrukcija i privođenje nameni postojećih igrališta od velikog su značaja za svakog građanina a ulaganja nisu tako velika.

 

 

igralistebubanjdeca.jpg

Nećemo se zaustaviti na ovome, posvećeno ćemo nastaviti da radimo na rekonstrukciji i izgradnji nove sportske infrastrukture. U toku su radovi na rekonstrukciji terase na otvorenim bazenima a radićemo na sređivanju jezera u Šumaricama a u planu je i rekonstrukcija otvorenih bazena a to je sve ono o čemu smo govorili na samom početku, rekao je Stevović, član Gradskog veća za sport i najavio uskoro otvaranje terena za male sportove na teritoriji MZ Centar.

 

 

igralistebubanj2.jpg

Branislav Rajković, predsednik Saveta MZ Bubanj kaže da svaki obnovljen i uređen sportski teren ima veliki značaj za sugrađane jedne od većih mesnih zajednica u Kragujevcu. Pored ovog nedavno su počeli radovi na još jednom igralištu na teritoriji naše mesne zajednice, na lokaciji iza opštine u oficirskom naselju i očekujemo da uskoro dobijemo još jedno sređeno sportsko igralište.

 

 

branislavrajkovic.jpg

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu