KRAGUJEVAC: Na Šumadija sajmu 18. oktobra 3D CAD turnir - iKragujevac


Vesti


Kompanije Solfins i Strojotehnika organizuju Prvi sajam proizvodnih tehnologija na Šumadija sajmu u Kragujevcu 18. i 19. oktobra. Na ovom skupu biće predstavljene CNC mašine, alati, 3D štampa i 3D skeniranje, virtuelna realnost, softverska rešenja za razvoj i proizvodnju...

Posetioce očekuje i više od 20 aplikativnih inženjera koji će odgovoriti na sve upite vezano za rešenja za upravljanje procesima i projektima, kontrolu kvaliteta, programiranje CNC mašina i robota, simulacije proizvoda, kreiranje kompletne dokumentacije proizvoda i slično.

Prvog dana sajamske izložbe, u četvrtak 18. oktobra u 18 sati, biće održan turnir u 3D modelovanju i veštini korišćenja 3D CAD softvera. Takmičari će imati na raspolaganju tri mogućnosti da izaberu u kom softveru će rešavati zanimljive inženjerske probleme: SolidWorks, Catia V5 i Catia 3DExperience.

Turnir će biti održan po "kup sistemu", a ocenjivaće se brzina i preciznost u izradi zadatog 3D modela. Prva tri mesta osvojiće vredne nagrade: 3D miš, 3D skeniranje i 3D štampu svoje biste.

USKORO Prvi sajam proizvodnih tehnologija u Kragujevcu

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu