KRAGUJEVČANKE, PAŽNJA: Evo gde da upoznate novog dečka - iKragujevac


Vesti

Živimo u 21. veku. Pisma i ugovaranje veza i brakova su prošlost. Došlo je vreme kada se same morate pobrinuti za upoznavanje princa, i neka je tako. Kako bi bilo ko na ovom svetu mogao bolje od vas da zna šta vam treba ili, još važnije, šta nikako ne želite u svom životu?

Na poslu verovatno imate loša iskustva sa viđanjima i sastancima van kancelarije i nakon 17 časova po kafićima sa kolegama s posla. To se nekako po pravilu završi pre nego što je i počelo.

„Drugari“ iz srednje škole su se verovatno oženili. Odustanite od ideje da vaš novi ulov bude vaš stari neuspeh.

Kada vratite film svih svojih veza u životu, shvatite da su vam najviše prijale veze sa momcima koje ste upoznale preko prijatelja. Dakle, nikakva upoznavanja po klubovima, srednjim školama ili poslu, nego upoznavanje preko prijatelja.

Možda ima nešto u tome što vi volite svoje prijatelje i isti ti frajeri koje vam oni „proslede“ zapravo vode neki njihov način života, koji je i vaš.

Dakle, ukoliko se pitate i danima vrtite film kako nijedna od vas nema dečka i kako biste volele da upoznate nekoga, ali jednostavno ne znate gde, kada i kako, za početak izađite sa drugaricama i možda vam se baš neki njihov poznanik svidi i privuče pažnju. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu