Masovna tuča migranata, napali i policiju! - iKragujevac


Vesti

Dve grupe migranata potukle su se u prihvatnom centru u Obrenovcu, a napadnuta je i patrola policije koja je ušla da interveniše

Prema nezvaničnim podacima, u centru (kasarni) je najpre izbila masovna tuča dve grupe migranata, a kada je policija došla da interveniše, oni su napali i policajce.

U Obrenovac su poslate i tri patrole interventne jedinice iz Beograda, a pred kasarnom su bili došli i pripadnici žandarmerije i hitna pomoć.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je na društvenim mrežama napisao da je do masovne tuče došlo u subotu oko 21.00 čas.

"Na licu mesta sam od 21h kada je prijavljena masovna ruča izmedju migranata. Jake snage policije su u kasarni kako bi vinovnike tuče procesuirali u skladu sa zakonom. Stanje u kasarni je mirno", napisao je prvo Čučković, a potom je obavestio sve da je kriza završena:

"Akcija završena, vinovnici sukoba u pratnji policije trajno napustili Obrenovac", naveo je Čučković.

Prema saznanjima "Blica" u migrantskom centru, tuča je inspirisana nacionalnom pripadnošću. "Takve tuče nisu retkost, ali ovoga puta policija je odlučila da oštrije reaguje", rekao je izvor lista.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu