Sutra ŠEST SATI bez struje nekoliko ulica - iKragujevac


Vesti

Sutra bez električne energije sledeće ulice: 

- Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 09 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Dr Zorana Đinđića br.19.
- Zbog seče rastinja u vremenu od 09 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne lenergije potrošačima u ulici Čede Dulejanovića u Ilinoj Vodi.
- Zbog puštanja u rad novog izvoda u vremenu od 11 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Cetunjskoj i Dr Ilije Kolović.
- Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09 do 10.30 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Svetozara Markovića br. 32, 40 i 42 a u vremenu od 09 do 11 sati u ulici Josifa Šnersona br.1, 3, 5, 7 i Ilindenskoj br. 2 i 4.
- Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 09 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Lužnicama i Cerovcu.
- Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Drenovcu, Sumurovcu i Đuriselu-vikend naselju.
- Zbog radova na remontu trafostanice KG 010, 35/10 kV u Kniću, bez napajanja će biti potrošači u vremenskom intervalu od 09 do 13 sati u mestima:  Knić, Gruža, Lipnica, Čestin, Balosave, Vrbeta, Sibnica, Vučkovica, Guncati, Žunje, Bumbarevo Brdo, Pretoke, Radmilovići, Kusovac, Toponica, Dragušica, Rašković, Brnjica, Dubrava, Grivac, Brestovac, Konjuša, Borač, Kneževac, Kikojevac, Zabojnica, Sumorovac, Ljuljaci i Bare.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu