Vesti

Državljani Srbije Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između plaža Trsteno i Ploče kod Budve. Do nesreće je došlo, kako pišu crnogorski mediji, kada je golf zaobilazio kolonu vozila i udario direktno u Veljka i Irenu, koji su bili na motoru.

Porodici Zlatković je upućeno na stotine poruka saučešća za njihovom mezimicom Irenom. Njena mama je smogla snage i svima odgovorila ovom potresnom porukom.

- Hvala svima na izrazima saučešća! Naša Irena je otišla da bi se rodila u nezaboravu svih koje je poznavala, svih koji su je poznavali i voleli.

Tuga je pregolema jer smo izgubili predivno dete, lepu i pametnu devojku i dobrog čoveka. Ne dao Bog nikome da oseti ovoliku tugu! Teško je i preteško...Irena je otišla pre deset dana da radi u hotelu "Admiral" na Svetom Stefanu. Tragedija, šta da vam kažem, bila je apsolvent na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu ostalo joj je još par ispita da završi... A Veljko je otišao pre tri dana u Budvu – kaže Dušan Marić, prijatelj Zlatkovića koji se našao da im pomogne. Irena je, kako pričaju njeni poznanici, bila devojka za primer, o čemu svedoči i razlog njenog odlaska u Budvu.

Hiljadu pitanja zašto nam ju je Bog uzeo kada je bila u cvetu mladosti i kada je imala velike planove. Čekamo da nam njeno telo dopreme jer njena duša je sad među najlepšim anđelima.

Imala je dušu nežnu i meku poput paperja i zato zalužuje da bude u rajskom vrtu i bude njegov najlepši cvet.

Dok ovo pišem, ja njena mama, moj bol se čuje do neba! Želim sa vama da podelim svu bol i tugu jer ovo sto mi doživesmo ne daj Bože nikom.

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

×