OBAVEŠTENJE: Sutra SEDAM SATI bez struje sledeće ulice - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja struje: 

- Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije u ulici Dušana Bokana, Kazimira Veljkovića, Dalmatinskoj i Sarajlinoj.
- Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u intervalu od 08 do 15 sati doći će do jednočasovnih prekida u isporuci električne energije potrošačima u Šumskom raju, Desimirovcu-Gajić, Lužnicama-Banja, Cerovcu-Ugled, Drenovcu i Divostinu-Šukovići.
- Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Kneza Mihaila kod škole Moma Stanojlović u Palilulama, Mišarskoj i deo Bulevara Kraljice Marije, Deligradskoj, Srpskih Dobrovoljaca, Skerlićevoj i deo Daničićeve, ulica Vojvode Putnika, deo Potporučnika Govedarice, Janka Veselinovića, Milovana Gušića, Mihaila Iveše, Milovana Glišića i Kralja Milana IV br. 80.
- Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09.30 do 13.30 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ul.Grada Karare br. 4 i Vladimira Rolovića br. 27, 29, 31, 33, 35 i 37.
- Zbog izrade novog mernog mesta u vremenu od 14 do 15 sati doći će do prekida u isporuci elektične energije potrošačima u Bumbarevom brdu i Kniću-majdan.
- Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Maršiću i Botunju a u vremenu od 09 do 12 sati u ulici Dušana Šubakića, Raje Vuksanovića i Petra Danilovića. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu