HUMANITARNI TIKET: Poznati pevač igra za Prihvatilište u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Kompanija MOZZART koja se prepoznaje po dobrotvornim aktivnostima i društveno odgovornom radu samo u okviru „Humanitarnog tiketa u podne“ je donirala preko tri miliona dinara ili tačno 3.149.462 dinara.

Ta suma dostignuta je u utorak kada je dobitni tiket sastavila Ana Bekuta. Popularna pevačica je na četiri fudbalska i jednom košarkaškom paru napravila kvotu 5,83, i na taj način osvojila 58.390 dinara koje će kompanija MOZZART, po njenoj želji, donirati Centru za zaštitu odojčadi dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Bravo, Ana!

Zahvalnost dugujemo i našim ostalim poznatim ličnostima, a bilo ih je ravno 319, od toga dobitnika 47, koji su nam svojim plemenitim tiketima pomogli da iz sopstvenih sredstava doniramo novac na preko 35 adresa.

Vratimo se današnjem gostu, plemenitom kladiocu Stefanu Cvijoviću Cviji, koji je i pored brojnih obaveza i putovanja, sastavio, kako očekuje, dobitni listić!

Krećemo sa Ostrva i imamo vrlo interesantnu utakmicu ARSENAL - LESTER. Bodovna razlika između dva kluba je ravno 20 poena. Tobdžije su pokazale da su ranjive, poražene su od VBA, a zatim i od Kristal Palasa. Lisice su imale sjajnu seriju od šest uzastopnih trijumfa, ali su pale u duelima sa Evertonom i Atletikom. Statistika je na strani Arsenala 13-7-1. Poslednja utakmica dva tima završena je remijem.
„Osećaj me vuče da odigram iks na ovoj bitnoj utakmici“, kaže za MOZZART Sport Stefan Cvijović.

Cvija, koji je tokom karijere sarađivao sa mnogim izvođačima kao što su Rasta, Deniro… i sa jednom od najpopularnijih grupa među mladima, Elitnim odredima, završio je fakultet za dizajn zvuka, a i drugu utakmicu odabrao je iz Premijer lige, KRISTAL PALAS - TOTENHEM. Gosti su u poteri za vodećim Čelsijem. Domaći imaju pobede nad Plavcima i Arsenalom. Tradicija je blago na strani Totenhema (4-4-7) kome je ova utakmica bitnija.

„Verujem da će pobediti Totenhem, koji je i dalje u borbi za titulu, igram dvojku.“

Cvija, koji se prepoznaje po numerama Ne plači, Brzina, Bahami… odigrao je i duel BARSELONA - OSASUNA. Tim iz Pamplone je fenjeraš Primere, ali je u poslednjim susretima dva puta pobedio. Katalonci su ispali iz Lige šampiona posle dvomeča sa Juventusom. Barsa je 20 puta pobeđivala Osasunu, bilo je čak i 7:0.
„Kombinazzija iz keca u kec uz tri i više golova.“

Naš humanitarni kladilac zaključio je utakmicom LA KORUNJA - REAL MADRID. Real je za vikend poražen u El Klasiku, golom Mesija u 90. minutu, i do kraja prvenstva boriće se za titulu s Kataloncima.
„Dvojka uz 3+“, konstatovao je Cvija, koji će eventualni dobitak usmeriti ka Prihvatilištu za decu i mlade u Kragujevcu.

Izvor: Mozzart

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu