Sutra bez struje delovi Centra, Pivare, Bresnice, Aerodroma... - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za utorak 22.03.2017. godine:

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 15.00 sati doći će do prekida (od po 60 min) u isporuci el. energije potrošačima u naseljima; Jovanovac – Aksići, Novi Milanovac – Bradići, Cvetojevac, Resnik – Gornja Mala, kod škole i Dubokić, Korman – Brđani, Botunje kod škole i strugare.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Vojvode Antonija Pljakića, Đerdapskoj, Somborskoj, Staroplaninskoj.

-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Steve Knićanina, Milana Obradovića, Levačkog odreda, Radovana Mićovića.

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 102, Kneza Miloša br. 3, 5 i u naselju Korićani – kod mesne zajednice.

-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Čumić – Limovac, Panjevac, Vrbovac, Crvenac.

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Stanovo - Kokovski kraj, Denino brdo, Pivarski park, Bresnica - ul. Prvog srpskog ustanka sa okolnim ulicama.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu