ŠANSA ZA VELIKU LETNJU KUPOVINU: Kada je u Kragujevcu sniženje 70%, ovo možete da kupite! (CENE) - iKragujevac


Vesti

Ukoliko vam je ostalo nešto para nakon letovanja, možete da ih potrošite na novu garderobu, s obzirom da su u toku sniženje od 30 do 70%. S vremena na vreme red je da počastite sebe novom krpicom.

Šoping centar „Plaza“ u Kragujevcu pripremio je niz akcija, da bi i ovog leta bio konkurentan u odnosu na druge šoping centre. Osim velikih sniženja cena, posetioce očekuje zabava za celu porodicu i društvo.

Tokom avgusta u prijatnoj hladovini šoping centra, možete kupiti veliki broj brendiranih artikala po veoma povoljnim cenama. Popusti i akcije poznatih svetskih i domaćih brendova u brojnim radnjama, omogućavaju Vam da kupite njihove proizvode po cenama, koje su čak i do 70% niže od uobičajenih.

Na popustu je bukvalno sve, od nameštaja, sitnih kućnih aparata, posteljina, vezenih peškira, obuće, odeće, naočara, sportske opreme, kozmetike za sunčanje, negu lica i tela, opreme za bebe, originalnih parfema, knjiga, slatkiša i svega ostalog što se može naći u Šoping centru Plaza. Popusti se daju i za organizovanje rođendanskih proslava u igraonicama.

Izlozi radnji u tržnim centrima u Kragujevcu oblepljeni su natpisima o popustima do 50, ali i do 70%. Mi smo obišli radnje kako bismo proverili šta u Kragujevcu možete da kupite za „male pare“.

Na sniženju su džemperi, pantalone, majice, haljine, kao i suknje. Tako džempere možete da kupite za 699, a koji su koštali preko 1500 dinara. Što se tiče pantalona, za njih treba da izdvojite od 699 do 1999 dinara, dok se cene za majice kreću od 299 dinara. Letnje haljine i suknje su takođe na sniženju pa iste možete kupiti i za 699 dinara. 

Što su tiče obuće, cene su skoro prepolovljene. Možete naći čak i zimsku obuću po ceni od 1.500 do 2.500, u pojedinim radnjama sandale i letnje patike možete kupiti i po ceni od 800 dinara. 

A ako tek planirate letovanje, kupaće kostime možete naći i po ceni od 1000 dinara. 

Zato požurite i iskoristite ova sniženja, obradujte sebe ili voljene nekim poklončićem, jer se cene uskoro vraćaju na staro.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu