Aktuelno: "Sačuvajmo Republiku Srpsku"! - iKragujevac


Vesti

Danas u 14 časova, ispred kafane „Balkan“, Gradski odbor Zavetnika u Kragujevcu je održao konferenciju za javnost u okviru kampanje „Sačuvajmo Republiku Srpsku“.

Veliki broj građana podržao je proglas „Sačuvajmo Republiku Srpsku“, u kojem se ističe da je neophodna solidarnost sa Republikom Srpskom koja se danas nalazi na udaru zapadnih centara moći i vlasti u Sarajevu, koje pokušavaju da sprovedu unitarizaciju Bosne i Hercegovine i ukinu samostalnost Republike Srpske.

„Srpski sabor Zavetnici pokrenuo je kampanju “Sačuvajmo Republiku Srpsku”, i mi u Kragujevcu, u srcu Šumadije, koja se uvek hrabro borila za svoju slobodu, želimo da pružimo podršku našoj braći sa druge strane Drine, u odbrani svoje krvlju plaćene slobode!“, poručio je Marko Đokić u ime Gradskog odbora Zavetnika u Kragujevcu.

On je takođe najavio veliki skup u Domu sindikata, koji će biti održan 11. januara u 17 časova pod nazivom „Sačuvajmo Republiku Srpsku!“ , a na kome će pored zvaničnih predstavnika Republike Srpske, prisustvovati i brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu