Zakazana sednica Skupštine grada Kragujevca - iKragujevac


Vesti

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Milan Urošević i zamenik predsednika Skupštine grada Slavica Kominac održali su jutros konsultacije sa šefovima odborničkih grupa nakon čega je predsednik Milan Urošević zakazao XXV redovnu sednicu gradskog parlamenta za petak 28.novembar 2014.godine sa početkom u 9 časova.

Pred odbornicima Skupštine grada Kragujevca naći će se predlog Odluke o usvajanju Strategije razvoja turizma grada Kragujevca 2015-2020. godine kao i predlog plana detaljne regulacije - Saobraćajnice od Južne obilaznice do matične lokacije grupe “Zastava“ sa Izveštajem o stateškoj proceni uticaja na životnu sredinu.

Odbornici će razmatrati i izjašnjavati se o predlozima akata iz oblasti izbora, imenovanja, postavljenja i razrešenja. Predsednik gradskog paralmenta Milan Urošević rekao je da očekuje da će za predstojeću XXV sednicu Skupštine grada stići i dopuna dnevnog reda - Predlog Odluke o izboru članova Gradskog veća a u skladu sa izmenama i dopunama Statuta grada Kragujevca koje su usvojene na prethodnoj skupštinskoj sednici održanoj 17.novembra.

Konsultacijama su prisustvovali predstavnici svih odborničkih grupa u gradskom parlamentu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu