JKP Parking servis naplaćuje nenaplativo [Foto] - iKragujevac


Vesti

JKP Parking servis je dobro poznat svakom Kragujevčaninu koji ima automobil. U želji da ostvari što veći profit, u stanju je da građanima ponudi usluge koje ni teoretski ni praktično ne može da omogući.

Tako se korisnicima stanarskih karti u najstrožijem centru grada kao površine gde mogu da parkiraju svoje automobile nude uice Branka Radičevića i Lole Ribara. Mali deo ulice Branka Radičevića je dostupan za parking, dok je u preostalom delu te ulice parkiranje onemogućeno postavljanjem bašta kafića i stubića.

U ulici Lole Ribara situacija je još zanimljivija. Ulica koja je zamišljena kao druga kragujevačka pešačka zona ipak se našla u ponudi Parking servisa kao površina gde možete parkirati vaše vozilo. Pošto je u pitanju ulica koja gotovo u celoj svojoj dužini ima postavljene bašte kafića , menadžment Parking servisa se dosetio da postavi potapajući stub. Da bi postali vlasnici kartice koja omogućava spuštanje stuba ,građani moraju da izdvoje dodatna finansijska sredstva. Na kraju - ako je neko pomislio da uz stanarsku kartu i karticu koja omogućava spuštanje potapajućeg stuba može da parkira u ulici Lole Ribara vara se, pauk dolazi po svoje. Uvek dobro raspoloženi radnici Parking servisa spremni su da zaobiđu dva luksuzna automobila marke Porše i Audi, koji su redovno parkirani u ovoj ulici, i da udalje vaš automobil uz obrazloženje da je parkiranje na prostoru pešačke zone zabranjeno.

Na kraju se postavlja pitanje da li je zaista menadžment JKP Parking servis zaista toliko domišljat da građanima može da ponudi i naplati uslugu koju ne može da omogući ili su građani umorni od borbe sa gradskim službama, procenite sami.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu