Verko negira neracionalno trošenje novca iz budžeta na sport! - iKragujevac


Vesti

Odlazeći gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović danas se oglasio, gde čvrsto negira da  budžetska sredstva troši neracionalno na sport. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

U nedostatku agrumenata za polemiku, oni koji se ne bave politikom već politikantstvom, plasirali su javnosti još jednu dezinformaciju koja se odnosi na navodnu uplatu 150 000 evra iz budžeta grada Kragujevca Košarkaškom klubu na ime učešća u evropskim ligama.

To je bacanje prašine u oči, kako bi se pažnja javnosti skrenula sa stvarnih na izmišljene probleme. Lokalna samouprava grada Kragujevca prinuđena je tako da po ko zna koji put odgovara na laži i podmetanja Srpske napredne stranke, da demantuje navodna saznanja na koja se pozivaju.

Prihvatamo svaku konstruktivnu kritiku, spremni da korigujemo svaku nenamerno učinjenu grešku ili previd. Ovo je, međutim, još jedan pokušaj rušenja ugleda lokalne samouprave grada Kragujevca koji se zasniva na neprofesionalnom bavljenju politikom - rečeno je u saopštenju odlazećeg gradonačelnika Veroljuba Stevanovića.

U bahato trošenje budžetskih para na sport odlazeći gradonačelnik nas je uverio više puta, o čemu je portal ikragujevac.com pisao Ima para u Kragujevcu, a evo gde ''preliva'' !.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu