Sreski špijun

Često smo svedoci da pojedini vozači nemaju granice u svojoj bahatosti kada je reč o parkiranju.

Naš sreski špijun je bio vredan danas i poslao nam je jedan takav primer.  U ulici Vladimira Rolovića u naselju Aerodrom ljudi se parkiraju gde stignu. Neki su baš na ovom mestu polomili drvored.

Pogledajte:

 

Ovom prilikom apelujemo na sve vozače da izbegavaju da parkiraju svoja vozila na mestima koja nisu predviđena za to, čak ni na nekoliko minuta, kako ne bi ugrožavali bezbednost građana.

 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×