NEĆETE VEROVATI: Ovako se igraju deca u Velikom parku (VIDEO) - iKragujevac


Sreski špijun

Važnost igre za razvoj i učenje dece je često potcenjena od strane odraslih koji je često vide kao gubljenje vremena.

Većina roditelja da bi smirila daju telefone, a ne shvataju da je to jedan od razloga ona čega ona sve kasnije počinju da pričaju, postaju sve više lenja i nezainteresovana za okolinu.

Dobili smo jedan interesantan snimak od našeg čitaoca. 

Ovako se igraju deca u Velikom parku:

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac