VERIDBA U KRAGUJEVCU: Ona nije ni sanjala šta je čeka! (VIDEO) - iKragujevac


Sreski špijun

Da je veridba između onih koji se vole trenutak koji se dugo pamti, pokazao nam je i ovaj mladi par iz Kragujevca.

Većina momaka potrudi se da prilikom veridbe, svojoj devojci priredi trenutak za pamćenje. To je uradio i jedan Kragujevčanin. 

Naime, R.A. je na poseban način zaprosio svoju devojku L.J. sa kojom je bio dve godine u vezi. Dugo je razmišljao gde i kako da je veri, a onda je pao sneg i odlučio je da iskoristi zimsku čaroliju. 

U pomoć je pritekla njena sestra, a veridba se dogodila u Korićanima. 

Uz vatromet, balone, konfete i pesmu "Živim da te volim", R.A. je svojoj izabranici priredio trenutak kom se nije nadala. Ostala je u prijatnom šoku kada je njen verenik kleknuo i pitao je da zauvek bude njegova. Naravno, ona je pristala. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac