ZBOG FEJSA: Kragujevčanka izbacila muža iz stana! - iKragujevac


Sreski špijun

Prema rečima očevidaca, u ulici Grada Sirena, ovog vikenda se odvijala prava drama.

Akteri događaja su supružnici koji su, kako kažu komšije, uvek bili uzor ostalima u pogledu ljubavi i nežnosti koju su ispoljavali jedno prema drugom.

Muž je zaposlen, češto dolazi kasno kući, ostaje prekovremeno Ili bar njegova supruga tako misli. Žena je prava domaćica, uvek dočeka muža sa osmehom, kuva njegovu omiljenu hranu, čeka ga ručak na stolu kada dođe. 

Kako saznajemo, A.M. (28) je u ranim jutarnjim časovima otišao na posao. Njegova supruga (24) je ukucala ''Facebook'', i uključila igru ''Slagalica''. Kada je počela igru, shvatila je da to nije njen profil, njen muž je zaboravio da se izloguje. Kao i većina žena, rešila je da pogleda njegove poruke.

U jednoj je pisalo: ''Ja sam stigla. Čekam te u našem gnezdu'' - u prilogu je stajala fotografija prostorije gde ga je čekala. 

Supruga je odmah nazvala muža i, prema rečima komšije, cela zgrada je grmela. On se pojavio posle sat vremena. Ne znamo šta se događalo, ali komšije tvrde da je muž izleteo iz stana.

Priča će verovatno dobiti epilog na sudu. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac