Sreski špijun

Kragujevčanke, budite oprazne. Javila nam se sugrađanka koja je doživela neprijatnost, pogledajte o čemu se radi. 

Naime, kako naša sugrađanka kaže, nepoznati muškarac srednjih godina, mobilnim telefonom snima devojke u gradskom prevozu.

Da napomenemo, gospođica je želela da ne otkrivamo njen indetitet.

"Malopre je mene snimao, ali nažalost ništa nisam mogla da uradim." - kaže naša sugrađanka.

 Želim ovom porukom da upozorim ostale devojke, jer ne znam na šta može da bude spremna takva osoba. Moram da naglasim da nisam davala nikakvog povoda za snimanje svojim ponašanjem, odećom ili bilo čime, kaže ona. 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×