Sreski špijun

Kako iKragujevac saznaje, dogodila se saobraćajna nezgoda kod I Tehničke škole.

Nezgoda se dogodila neposredno ispred pešačkog prelaza, a drugi učesnik je sivi Renault Clio (desno).

Pretpostavlja se da je Clio zakočio ispred pešačkog prelaza, a vozilo koje se nalazilo iza njega ga udarilo, usled naglog kočenja ili neprilagođene brzine, te nedovoljnog odstojanja.

Ovo je tek jedna u nizu saobraćajnih nezgoda koje se danima dešavaju u Kragujevcu, a glavni uzrok je klizav kolovoz, te apelujemo da vozače da budu pažljiviji, drže odstojanje tokom upravljanja vozilom i prilagode brzinu uslovima na kolovozu.

Saobraćajna policija je izašla na teren i vrši uviđaj.

 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac

×