BRAVO: Bračni par iz Kragujevca deo novca od svabde poklonio napuštenim psima!(FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Ivana i Vlada iz Kragujevca su ovih dana najpopularniji mladi bračni par. I to sa razlogom! Naime, došli su na sjajnu ideju i to zahvaljujući neverovatnoj ljubavi prema životinjama!

– Došli su na sjajnu ideju. Članice našeg udruženja „Crvena Šapica“ kitile su svatove na njihovoj svadbi bedževima Udruženja, umesto tradicionalnim cvetićima, a sav prikupljeni novac donirali su napuštenim životinjama o kojima brinemo!
Na ovu ideju Ivana je došla nakon što je dugo razmišljala šta može da učini za one nesrećne i bolesne životinje grada Kragujevca. Kako je i sama, prošlog proleća, udomila psa iz pomenutog Udruženja, najpopularnija mlada Kragujevca je u dogovoru sa volonterima organizovala ovo nesvakidašnje kićenje svatova!
– Kontaktirala nas je Ivana, koja je preko nas udomila kucu prošlog proleca. Tako je došla na ovu sjajnu ideju, a ovaj doprinos namneizmerno mnogo znači, kaže članica udruženja i dodaje:
– Ne postoje reči koje bi iskazale našu zahvalnost! Oni su dokaz da postoje ljudi koji nas svojom humanošću ostave bez daha. Želimo da im se kroz zajednički život vrate ljubav i sreća koju su ovim činom iskazali! ČESTITAMO I NEKA JE SA SREĆOM! 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac