Doček evropskog šampiona u Kragujevcu - iKragujevac


Sport

Kragujevac je u svečanoj atmosferi dočekao svojeg novopečenog heroja – Aleksandra Komarova, člana Rvačkog kluba „Kragujevac“ i novog evropskog šampiona! Na prestižnom takmičenju u Bukureštu, Komarov je savladao sve rivale u kategoriji do 87 kilograma i ponosno oko vrata prebacio zlatnu medalju.

 

Put do vrha nije bio lak. Naš reprezentativac se suočio sa najboljim borcima sa svetske scene, osvajačima evropskih i olimpijskih titula, ali njegova snaga, taktika i borbeni duh prevazišli su sve prepreke. Trijumf je tim veći s obzirom da je Komarov tek nedavno postao član kragujevačke rvačke porodice, oženivši se mladom Kragujevčankom. Njegova odluka da nastupa za Srbiju pokazala se kao pobednička, a već je stekao i srca sugrađana i čelnika grada. Predrag Stevović, član Privremenog organa grada Kragujevca, lično mu je uručio čestitke i izrazio ogromnu radost zbog ovog sjajnog dostignuća. 

Ali ovo je tek početak! Isred Aleksandrovog kalendara čekaju ga dva važna međunarodna turnira na kojima će dati sve od sebe da izbori kvota za Olimpijske igre u Parizu. Kragujevac i cela Srbija veruju u svog šampiona i sa oduševljenjem će pratiti njegove naredne korake ka olimpijskom podiju.

Navijači, pripremite grla i glasne bodrenje! Aleksandar Komarov je tek na startu svoje zanosne karijere, a Kragujevac će uvek biti uz njega, ponosan na svog zlatnog borca!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu