Rukometašice Radničkog 1964 silovito do prvih bodova - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 su u okviru drugog kola Super B lige za žene savladale ekipu Kučeva iz istoimenog mesta rezultatom 34-26,poluvreme 16-12 i tako upisale prve ovosezonske bodove.

Golovima Isidore Sujić sa penala,ekipa Kučeva je stekla startnu prednost u 3.minutu 2-0 i to im je bilo jedino vođstvo.Silovitom serijom 8-0 Kragujevčanke dolaze golom Ajlin Bjelak do velikih 6 razlike (2-8,14.min).

Agresivna odbrana gošći sa Jelenom Pojužinom,koja je ušla u seriju odbranjenih šuteva i munjeviti kontranapadi su dali rezultata.

Pad u igri i koncentraciji igračica Radničkog je doveo do toga da se domaćin približi na samo 2 gola ( 9-11,24.min),ali je to bilo sve što su uspele da urade.Na odmor se odlazi rezultatom 12-16.

Igračice Kučeva su početkom drugog dela igre pokušale da se rezultatski približe motivisanim Kragujevčankama,međutim golom Natalije Mikić u 40-om minutu na semaforu je ponovo plus 6 za gošće (16-22).

Mladost i dalje nedovoljno iskustvo za ovaj rang takmičenja igračica Radničkog umalo da im se osvete.Serijom grešaka i neiskorišćenih zicera su dozvolile upornim domaćinima da se približe na samo gol zaostatka ( 23-24,47.min).

 U redovima Kučeva najefikasnija je bila Jelena Đorđević sa 10 pogodaka,dok su kod ekipe Radničkog prednjačile Jasmina Kolak i Ajlin Bjelak sa po 12 postignutih golova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu