Vaterpolisti Radničkog dočekuju Zvezdu - iKragujevac


Sport

U pretposlednjoj ovosezonskoj utakmici na svom bazenu, vaterpolisti Radničkog dočekuju Crvenu zvezdu, u utorak od 20 časova, na bazenu SC „Park“ u Kragujevcu.

Iako su trenutno drugoplasirani, „crveno-beli“ po imenima imaju možda i najbolji tim u ligi. Predvodi ih selekor Srbije, Dejan Savić, čije su glavne uzdanice u bazenu Đorđe Tanasković, Ognjen Stojanović, Veljko Tankosić, Mateja Asanović, te bivši igrači Radničkog, golman Lazar Dobožanov i centar Nebojša Toholj.

Iako je vodeći Partizan nadomak titule, Zvezda još uvek ima teoretske šanse i sigurno je da se neće predavati do samog kraja.

Sa druge strane, mlada i talentovana ekipa Radničkog živi za ovakve utakmice i preko potrebno iskustvo koje iz njih crpi, pa nema sumnje da kragujevačku publiku očekuje zanimljiv meč.

U prvom susretu Beograđani su slavili ubedljivo (17:8), ali su izabranici Uroša Stevanovića na momente sjajno parirali i nagoveštavali potencijal.
Ulaz je besplatan.

Sutra se sastaju još Zemun Bosal – Nais (Bazen „11. april“, 21.30č), dok u sredu igraju Šabac – Vojvodina (Gradski bazen Šabac, 20č) i Partizan – Valjevo („Banjica“, 20č).
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu