Mladi tim Ekonomca osvojio Kup regiona Zapadne Srbije - iKragujevac


Sport

Ekipa druge postave prvaka države, koja se takmiči u Trećoj futsal ligi regiona Zapadne Srbije, osvojila je Kup takmičenje i učestvovaće na proleće u samoj završnici ovog prestižnog takmičenja. Tako će se u srpskoj futsal istoriji, po drugi put dogoditi, da završnica kupa Srbije ima dve postave Ekonomca.

Izuzetna jesen, koja je obeležena sjajnim igrama i svim pobedama mladog tima trenera Marinkovića, krunisana je večeras na najbolji način pobedom u finalnoj utakmici kupa, protiv KMF Požarevac 5-4 (1-1; poluvreme 0-0), ekipe koja se takmiči u višem rangu. Istina pobednik jeste odlučen nakon penal završnice, ali nikako ne bi bilo nezasluženo i da se pobeda dogodila u regularnom delu, po svemu prikazanom.

Velika radost mladih golobradih momaka čula se u hali Jezero, ali imajući u vidu da iskustva u ovakvim utakmicama nemaju puno, hrabrost, požrtvovanje i smirenost koju su prikazali dokaz su da je ova generacija na pravom i dobrom putu. Naš Klub je veoma ponosan na sve što su ovi mladići postigli i najiskrenije im čestitamo na ovom sjajnom i prestižnom uspehu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu