Radnički protutnjao Pribojem - iKragujevac


Sport

Rukometaši Radničkog 1964 su u okviru 11.og poslednjeg kola Super B lige savladali ekipu Priboja iz istoimenog grada rezultatom 21-32, poluvreme 10-19 i tako uspešno završili jesenji deo sezone sa skorom 6 pobeda, 1 remi i 4 poraza, što je ogroman uspeh za najmlađu ekipu lige i debitanta u ovom rangu takmičenja.

 Početak utakmice je protekao u izjednačenoj borbi samo do 9.og minuta i rezultata 5-5 kada silno motivisani Kragujevčani preuzimaju stvar u svoje ruke i serijom 6-0 dolaze u vođstvo 5-11(19.min). Domaći rukometaši su probali da daju sve od sebe,ali to nije poremetilo goste da nastave u istom ritmu i na poluvreme odu sa velikih 9 golova prednosti ( 10-19 ).

 Početak drugog poluvremena Pribojcima nije doneo ništa dobro.Radnički nastavlja u istom ritmu i već u 33. minutu dolazi do maksimalnih 11 razlike ( 11-22). Ređale su se maštovite akcije gostiju a trener Milentijević je dao šansu većini igrača, koji su je znalački iskoristili. Sve je funkcionisalo u redovima Kragujevčana,počev od sigurnih Jovanovića i Ristića na golu do poslednjeg igrača na terenu, tako da konačan skor nijednog trenutka nije doveden u pitanje.

 U redovima Priboja najefikasnijisu bili Aleksa Miković i Saša Milinković sa po 6 pogodaka a kod Kragujevčana su četvorica igrača postigla po 5 golova – novajlija Andrej Biševac, Miloš Stevanović, Stefan Stanojev i Jovan Poskurica.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu