Rukometaši Radničkog slavili u derbiju - iKragujevac


Sport

Rukometaši Radničkog 1964 su u derbi utakmici drugog kola Super B lige savladali leskovačku Dubočicu 54 rezultatom 26-22( poluvreme 13-10) i time ostvarili drugu pobedu na

startu šampionata.

Od samog starta utakmice domaći su nametnuli svoj prepoznatljiv stil igre i nakon početnih 1-1 čvrstom odbranom i raznovrsnom igrom u napadu povećavali vođstvo do maksimalnih 4 razlike u 23-ćem minutu igre ( 10-6).

Gosti su pokušavali da se približe raspoloženom domaćinu,ali se na poluvreme otišlo sa 3 gola prednosti za Radnički ( 13-10).

Na početku drugog dela igre igrači Dubočice kreću na sve ili ništa i smanjuju rezultat na samo gol prednosti u 37-om minutu (14-13),ali domaći od tog trenutka pojačavaju odbranu uz raspoloženog Ognjena Jovanovića na golu i raznovrsne Stefana Stanojeva i Miloša Milosavljevića u napadu dolaze do maksimalnih 6 golova prednosti u 45-om minutu ( 20-14 ).

Do kraja utakmice gosti su pokušali u par navrata da preokrenu rezultat ali im domaći nošeni podrškom sa tribina nisu dozvolili.
Najefikasniji u redovima domaćina su bili Stefan Stanojev i Miloš Milosavljević sa 5 golova,dok se kod gostiju istakao Miodrag Čičić sa 4 postignuta gola.

Igrač utakmice : Stefan Stanojev
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu