Srbijo, gledaj šampione: Vaterpolisti protiv Australije u Nišu, Kruševcu i Kragujevcu - iKragujevac


Sport

Vaterpolo reprezentacije odigraće tri kontrolne utakmice protiv Australije, u sklopu priprema za završni turnir Svetske lige. Pročitajte gde i kad.

Dan nakon okupljanja najboljih srpskih vaterpolista na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović", ozvaničen je i raspored njihovih kontrolnih utakmica, koje će sledeće nedelje odigrati širom zemlje.

Prema saopštenju Vaterpolo saveza Srbije, praksa širenja popularnosti tog sporta biće nastavljena i uoči odlaska ekipe na završni turnir Svetske lige u Rusiji (20. do 25. juna), pa će navijači širom Srbije imati prilike da gledaju tri utakmice "delfina".

Raspored i satnice utakmica Srbije i Australije:

Niš, sreda 14. jun - 19.30 časova.
Kruševac, četvrtak 15. jun - 18 časova.
Kragujevac, petak, 16. jun - 19 časova.

Za mečeve u Nišu i Kragujevcu biće besplatan ulaz, dok će sav prihod od ulaznica za meč u Kruševcu ići u humanitarne svrhe. Karte će koštati 200 dinara i moći će da se kupe na blagajni Sportskog centra Kruševac.

"Australija će biti pravi rival za pripremu svega onoga što nas očekuje na finalnom turniru Svetske lige. Njihov način igre znao je da nam pravi probleme tako da sam siguran da ćemo ove prijateljske mečeve iskoristiti na najbolji način da se dobro spremimo", rekao je srpski reprezentativac Milan Aleksić.

On je rekao da su igrači zadovoljni što će se utakmice igrati u unutrašnjosti Srbije.

"Posebno zadovoljstvo za sve nas je što ćemo ove tri utakmice igrati u unutrašnjosti Srbije. U Nišu, Kruševcu i Kragujevcu smo uvek srdačno dočekivani, tribine su bile pune, atmosfera sjajna, pa se nadam da će tako biti i ovog puta. Siguran sam da će ljubitelji vaterpola uživati, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo pobedama", naveo je Aleksić.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu