Ekonomac jesenji šampion Srbije u futsalu - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Ekonomca savladali su ekipu Vranja rezultatom 6:0 (1:0), čime su obezbedili prvo mesto na tabeli i laskavu titulu jesenjeg šampiona.

Do polovine prvog poluvremena Ekonomac nije iskoristio nekoliko prilika. U 12. minutu  Nikola Matijević uspeva da savlada golmana Vranja. Iako su do kraja poluvremena igrači trenera Vladana Cvetanovića pokušavali da još neki put pogode mrežu domaćih na pauzu se odlazi sa minimalnim vođstvom Ekonomca od 1:0.

Na početku drugog poluvremena Marku Pršić postiže gol, a u 30 minutu postiže i svoj drugi gol čime povećava prednost Studenata na 3:0.

Već u narednom napadu Danilo Kostić  četrvrti put matira golmana Vranja Tasića. Pet minuta kasnije Denis Ramić ubacuje loptu u prazan gol na asistenciju Miluna Božića. Konačan rezultat od 6:0 kreacija je večeras odličnog Vidana Bojovića. Kapiten Ekonomca je lukavim udarcem naterao Predraga Nikolića da loptu ubaci u sopstvenu mrežu.

Ekonomac  ima da odigra još jednu zaostalu utakmicu u Zrenjaninu protiv domaćeg SAS-a. Susret je predviđen za nedelju 21. decembra.

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu