Birčević: Igramo sve bolje, možemo da pobedimo Strazbur u gostima - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog gostuju francuskom Strazburu u trećem kolu grupe N Evrokupa u sredu od 20.30 časova. Kapiten Radničkog Stefan Birčević smatra da Kragujevčane sustiže takmičarska nagrada za sav trud i marljiv rad proteklih nedelja.

- Mislim da smo nepravedno izgubili u par poslednjih utakmica, to nam je samo ojačalo volju, tako da tek sada ne želimo da odustanemo od pokušaja da što dalje dobacimo u svim takmičenjima, pa i u Evrokupu. Čeka nas, praktično, dvomeč sa Strazburom, jer posle ovog gostovanja odmah sledi revanš naredne srede. Svi smo uvereni da je moguć ukupan skor 2-2 posle tih susreta. Francuzi imaju svoje jake adute, ali i mi svoje. Ulazimo u okršaj potpuno ravnopravno, izjavio je Birčević.

- Niko još nije otpisan, pa ni Radnički. Mislim da iz kola u kolo sve više potvrđujemo da smo kvalitetna ekipa, u hodu ispravljamo nedostatke koje imamo - zato nema odustajanja od Last 16 Evrokupa, niti od više pozicije u ABA ligi koja ponovo vodi u Evropu, naglasio je kapiten Kragujevčana.

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu