Radnički spreman da ''vrati dug'' Panioniosu - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog dočekuju atinski Panionios u okviru šestog kola Evrokupa, u sredu od 18 časova u hali ''Jezero''. Košarkaš Radničkog Dušan Mlađan izjavio je da Kragujevčani mogu do pobede i da imaju najbolje navijače u Evropi.

- Mislim da možemo da pobedimo Panionios. Imali smo ih u Atini, ali smo zbog sopstvenih grešaka ispustili pobedu. Ovo je do sada najvažnija utakmica za nas u Evrokupu, pošto su nam Grci direktni rivali za plasman u drugu fazu. Utakmica u sredu donosi četiri boda, izjavio je Mlađan.

Ubojiti košgeter Kragujevčana se uzda u podršku sa tribina bar nalik onoj sa susreta Radnički-Bešiktaš kada su i gosti imali samo reči hvale za ambijent. Iako poraženi na parketu, igrači Radničkog ispraćeni su aplauzima za borbenost u duelu sa prvim favoritom grupe H.

- Navijači su nam mnogo važni u ovoj utakmici, bitno nam je da opet ispune halu. Naši su navijači među najboljima u Evropi. Dosta utakmica sam igrao u Evrokupu, ali nigde nije bilo kao u Jezeru. Zbog navijača mi je žao što nismo pobedilio Turke, navijanje je bilo na visokom nivou. Nadam se punom Jezeru u sredu protiv Grka i atmosferi koja može da nas nosi do trijumfa, navodi Mlađan.

Ulaznice za utakmicu Radnički-Panionios, po ceni od 300 dinara, biće u prodaji na blagajnama Jezera u sredu od 12 do 18 časova. Ulazi hale biće otvoreni od 16 časova.

izvor/foto: kkradnicki.rs 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu