UBICA UHAPŠEN U VINJIŠTU: Cele noći, 600 pripadnika specijalnih jedinica tragalo za njim. VIDEO snimak policijskih vozila na mestu hapšenja - iKragujevac


Info
U pucnjavi koja se noćas dogodila u Mladenovcu, prema prvim i nezvaničnim informacijama, ubijeno je osam osoba, dok je ranjeno njih 13. Prema dosadašnjim saznanjima, u pucnjavi je ubijen policajac i njegova sestra, dok identiteti drugih žrtava nisu poznati.

Masovni ubica Uroš B. koji je noćas ubio osam osoba i ranio 14 osoba uhapšen je u Vinjištu kod Kragujevca.
Napadač je pucao na meštane više sela u opštini Mladenovac iz automatskog naoružanja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi Vlade Srbije obratiće se u 10.30 časova, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nakon opsežne potrage uhapsili su Uroša B. (2002) u naselju Vinjište, u okolini Kragujevca.




On se sumnjiči da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14.

Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Tri osobe koje su ranjene u pucnjavi kod Mladenovca operisane su u bolnici u Smederevu i u stabilnom su stanju, javlja reporterka RTS-a.

Dve ranjene mlađe osobe, smeštene u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", operisane su tokom noći i u stabilnom su stanju. Jedan pacijent biće prevežen zbog ortopedskih povreda na Urgentni centar.

U Kliničko-bolničkom centru Srbije nalazi se osam ranjenih osoba, ali još nema zvaničnih informacija o njihovom stanju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu